Frustration

Tänkte idag bjuda på ett inlägg ifrån årets voltige säsong:

 

Aaaahhaa, ibland vill man bara lägga sig ner och gråta. Varför fungerar det inte? Det är så mycket som ska stämma i voltige och nu har vi inte ens tillräckligt långa träningspass för att vi ska hinna med. Varför? Jag blir så frustrerad när vi inte hinner klart hästträningen pga av tidsbrist. Fast vi ökar effektivitet tar tiden slut, vi måste köra på ändå och det måste bli mer förbättring och högre krav på träningarna! Just nu känner jag känslan av stress inom mig. Man vet att säsongen närmar sig med stormsteg och man vill bara lyckas. Vi alla måste komma till målet tillsammans. Hela teamet! Man hatar känslan av att vi ligger efter, både vi och hästen. Hur ska vi nå vårt mål? Inget händer! Dock vet man att motgångar gör oss starkare och gör att man får upp ögonen för förbättring! Taggar verkligen nu till morgondagens träning då vi ska börja där vi avslutade igår och arbeta vidare.

Lägger frustrationen bakom mig och ser framåt!

 

Vill hitta harmonin igen!

 

Idrottsglädje - Sofie

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-