Välkommen till min blogg!

Hej och välkomna till mig blogg. 

 

Jag kommer att blogga om idrott, träning, livsstil, ledarskap och de flesta upplevelser och tankar som jag har och är med om inom min karriär och fritid som består till stor del av idrottsglädje och ett brinnande träningsintresse i olka former. Eftersom jag arbetar både som idrottslärare på en gymnasieskola i Malmö samt som Personlig tränare på HTA- Kockum Fritid i Malmö består min vardag av möten med många individer i idrottsliga och sociala sammanhang! Jag har också varit aktiv i 15 år, mestadelas på elitnivå, inom min idrott voltige där jag också delar med mig av mina erfarenheter och min glädje till lagidrotten. 

 

Jag har nu en fantastisk upplevelse och utmaning framför mig då jag i december 2011 ska åka ner till Australien och vara tränare inom voltige. Jag ser mycket fram emot detta och tycker det  ska bli roligt att få dela med mig av mina kunskaper inom voltige och ledarskpap och kunna bidra med inspiration och vad jag lärt mig genom åren. 

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar